Om oss

välkommen till

Pri-Väst Tak & Bygg AB

Pri-Väst Tak & Bygg AB är ett fullfjädrat byggföretag med fokus på kunden. Vår ambition är att vara Västra Götalands bästa och tryggaste byggföretag och det självklara valet för såväl privatpersoner som företag när det är dags att bygga om eller renovera.

Vår styrka är att vi är lyhörda för kundens önskemål och förstår att det är detaljerna som är avgörande för ett perfekt slutresultat. Vi tror att det är därför våra kunder rekommenderar oss till sina vänner och bekanta.

Vi arbetar endast med professionella, betrodda och beprövade underentreprenörer för att garantera ett fackmannamässigt utfört arbete – och vi följer alltid branschstandarder så som Säker Vatten.

info

Behörigheter och certifikat

Våra hantverkare har  givetvis alla behörigheter och certifikat som krävs för att genomföra arbetet. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler. Våra underentreprenörer har även behörighet inom ID06 registrerade hantverkare, Auktoriserat VVS/elektriker och Säker Vatten – branschstandarder.

Låt oss hjälp a dig!

Har du ett drömprojekt som du önskar hjälp med? Tveka inte att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

Info

Pri-Väst Tak & Bygg AB
Södergatan 45
467 30 Grästorp
Org.nr: 559345 – 1163

© 2022 Pri-Väst Tak & Bygg AB.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med en offert till dig så snart vi kan.

När du skickar in en offertförfrågan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.